Au mai ramas:

min

SECONDS

Noutati/ Stiri Au mai ramas >

La mulți ani, dragi atleți din Balcani! În secțiunea "Media" puteți viziona filmările din toate cele trei zile de concurs. Vizionare plăcută a acestor aminitiri frumoase!

citeste mai mult >

Fotografiile din toate cele 3 zile de concurs au fost publicate. 22.430 de imagini grupate pe zile de concurs şi probe vă aşteaptă ca să le rasfoiţi in secţiunea "Media".

citeste mai mult >

Pozele din prima zi de competiţie sunt disponibile în secţiunea "Media". Vizionare plăcută!

Bavacs 2014 Slide no. 1

Bavacs 2014 Slide no. 2

Bavacs 2014 Slide no. 3

Bavacs 2014 Slide no. 4

Bavacs 2014 Slide no. 5

Bavacs 2014 Slide no. 6

Bavacs 2014 Slide no. 7

Comunicat de presa FRA 18.09.2014

Campionatul Balcanic Masters la București

A 24-a ediție a Campionatului Balcanic Masters, a treia în România (după 17 ani), se va desfășura de mâine (19 Septembrie) și până duminică, la București, pe Stadionul Iolanda Balaș Soter, probele de stadion și în Parcul Herăstrău, cursele de semimaraton, în organizarea Federației Române de Atletism și a Clubului Sportiv “Romanian Masters Athletics”. Participă zece țări, dintre cele 15 afiliate la Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism. Mai exact, alături de România (232 de atleți), Bosnia-Herțegovina (4), Bulgaria (96), Croația (17), Grecia (129), Republica Moldova (4), Muntenegru (5), Serbia (54), Slovenia (33) și Turcia (100). În total, un număr de 647 de atleți se vor alinia la startul celor 53 de probe de stadion din programul de concurs (26 la feminin și 27 la masculin), la care se adaugă cursele de semimaraton (masculin și feminin).

În mod firesc, România are delegația cea mai numeroasă – 232 de atleți, printre pretendenții la medalii fiind campionii mondiali Silviu Nișu (35 Master; 100 m, 200 m), Adrian Neagu (60 M; lungime), Bogdan Tudor (lungime), campioana europeană Florentina Marin (35 M; 100 m, 200 m) și ca prezențe, în premieră, Nicoleta Grasu (multiplă medaliată la europene și mondiale la aruncarea discului), și Cristina Casandra (2000 m obs, locul 5 la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, la 3000 m obs).

Festivitatea de deschidere este programată în prima zi, vineri, de la ora 12,00.

Aveți atașat programul de concurs. Vă așteptăm, HAI ROMÂNIA!

Sponsori

Parteneri Media